נפתח חלון אל המטבח ההודי על דקויות הטעמים, הצבעים העזים ויתר מכל – אומנות התיבול. הודו היא מקורם של רוב תבליני העולם ותרבותה הביאה את השימוש בהם לכדי אומנות. המסע שלנו ילווה בשלל סיפורים רציניים ומשעשעים על תת היבשת המיוחדת הזו.
יחד נבשל ארוחה הודית מסורתית – צמחונית, אשר תכלול את מנות הדגל של המטבח ההודי.
תפריט
(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)
- קאדו גובי – קדרת דלעת ופרחי כרובית ברוטב קוקוס ובוטנים
- ג'ירה רייס – אורז בסמטי בזרעי כמון ולימון
- דאל קשמירי – נזיד עדשים שחורות ברוטב תמרהינדי מתקתק
- פרנטה – לחם הודי שטוח במילית מתובלת
- מלאי קופטה – קציצות תפו"א ממולאות בצימוקים וקשיו ברוטב עגבניות וחלב קוקוס
- ברוטב עגבניות ושמנת.
- סמוסה – כיסוני בצק משולשים ופריכים במילוי תפוחי אדמה ואפונה
- ואפונת גינה
- הרה צ'אטני – רוטב נענע ירוק
- אלווה – קינוח סולת עם צימוקים וקינמון
משך הסדנא: שעתיים וחצי- שלוש שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים, ניתן בתוספת תשלום
כלי הגשה מזכוכית.