סדנה חווייתית וייחודית המתקיימת מדי שנה בחודשים ינואר עד מאי בלבד.
- נצא לטיול קצר באזור החווה ונכיר צמחים שונים כמו חרדל, פשתה, עולש, אספרגוס בר, סרפד, תרד בר, חובזה ועוד.
- נלמד על תועלות הצמחים והשימושים שלהם בבישול וברפואה.
- נקטוף עשבי בר שונים.
- נכין לעצמנו סלט בריאות ענק ונסעד בצוותא לצד הטאבון, עם פיתה וזעתר לכל משתתף.
משך הסדנא: שעה וחצי, יש להצטייד בנעליים נוחות לטיול קצר
מחירים ומספר המשתתפים:
מינימום 20 איש – מתאים גם לילדים
*ניתן לערוך סדנה זו באזורים שונים בארץ,
על פי בחירתכם תוכן ההרצאה יותאם לאזור
הגיאוגרפי בו תתקיים הסדנה.