משלוחים לכל הארץ | משלוח חינם לנק’ איסוף ברכישה מעל 150 ₪ | משלוח חינם עד הבית ברכישה מעל 200 ₪

משלוחים לכל הארץ: חינם לנק’ איסוף ברכישה מעל 150 ₪
חינם עד הבית ברכישה מעל 200 ₪

סדנאות בישול

סדנאות של סובב עולם

סדנאות בישול סובב עולם

סדנאות בישול חווייתיות בטעמים וניחוחות מהעולם – הודו, תאילנד, איטליה, ישראל ועוד…

חוויה של מסע גסטרונומי קבוצתי משותף אשר מלווה בשלל סיפורים מעניינים ומשעשעים על תבשילים, תרבויות, אנשים  ומתכונים סודיים.
קצת מקשקשים, קצת צוחקים, משחקים עם תבלינים וחומרים, אבל בעיקר קוצצים מבשלים וטועמים.

צורת העבודה שלנו המבוססת על חלוקה לקבוצות, כאשר כל קבוצה אחראית על חתיכה מתוך הפאזל, מכילה בתוכה גם עבודת צוות וגם את ההפתעה בסיום הבישול כאשר נפרשת לנגד עיני המשתתפים ארוחה רבת מנות אותה הפיקה הקבוצה כולה.

בסיומה של כל סדנה מתיישבים המשתתפים לארוחה טעימה ומשובחת מעשה ידיהם 
משך הפעילות: 3-4 שעות הכוללות זמן בישול, ארוחה, הדרכה חווייתית על תבלינים וצמחי מרפא.
יין, לימונדה ומים קרים יעמדו לרשותכם לכל משך האירוח וכן עמדת הכוללת טעימות חליטות פירות

נשמח לעזור לכם להחליט או לענות לכם על כל שאלה
ניתן לחייג אלינו בטלפון 054-2552107 או להשאיר פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

בורגרים מוגזמים - סדנה בשרית

תפריט לסדנה:

❖ לחמניות המבורגר ❖ פריחולס ❖ המבורגר ❖ קלאסי ❖ הום פרייז ❖ טבעות בצל ❖ פוטטוס ❖ המבורגר מקסיקני ❖ ריבת בצל ❖ איולי חרדל ❖ צ'ילי קון קארנה

סדנת בשרים אמריקאית

תפריט לסדנה:

❖ ״תפוצ׳יפס ״ בטטה ❖ סלט קלוסלאו ❖ חזה בקר (בריסקט) ❖ טבעות בצל ❖ צ׳ילי קון קרנה ❖ בורגר קלאסי ❖ כנפיים מטוגנות ❖ הום פרייז ❖ אסאדו

סדנת בישול גלילי

תפריט לסדנה:

❖ חציל בלאדי ❖ שוק טלה ❖ פריקי/חיטה ❖ ספיחה/לחמה עג׳ון ❖ מקלובה ב-4 שלבים ❖ סלט טבולה וחמוציות ❖ טחינה

בישול קפיצה לתאילנד

תפריט לסדנה:

❖ קארי ירוק ❖ פאד תאי צמחוני ❖ סלט עוף קצוץ בקערות חסה ❖ ציר ירקות/עוף תאילנדי ❖ מרק טום יאם ❖ ספרינג רול טרי ❖ לקינוח: אורז דביק עם מנגו (סטיקי רייס)/ טפיוקה

קסם הפסטה – סדנה חלבית

תפריט לסדנה:

❖ הכנת בצק פסטה בעבודת יד ❖ הכנת סלט קפרזה ❖ פסטת פטוצ'יני טריה ❖ רביולי גבינה ועשבי תיבול ❖ טורטליני ❖ הכנת רטבים להגשה לצד המנות ❖ אנטיפסטי ❖ פוקאצ׳ה

בישול סיני ודים סאם

תפריט לסדנה:

❖ בצק דים סאם / גיוזה / דאמפלינג ❖ מילוי עוף ❖ לחמניות מאודות "באנס", במילוי בקר ❖ לו מיין מוקפץ נודלס וירקות ❖ עוף חמוץ מתוק בליווי אורז ❖ קינוח בננות מטוגנות / טפיוקה

סדנת בשר – נתחי בשר

מה בסדנה? - הכרת נתחי הבקר השונים - אופני ההכנה וזמני הצלייה המתאימים לכל נתח - זני בקר וההבדלים ביניהם - הצצה לעולם החיתוכים והסכינים - הבדלים בין סוגי הפחם, העצים והתאמתם - במהלך הסדנא נכין נתח בריסקט בעישון פתוח בנגיעות מייפל, נתח אסאדו בצליה איטית

תפריט לסדנה:

❖ נתח בריסקט - בעישון פתוח בנגיעות ברביקיו וחלפיניו מוחמץ
❖ שייטל - בקראסט מלח קרבון ושום ❖ סטייק אנטריקוט - מנתח משובח הנצלה על גחלי קארבצ'ו בלנקו ❖ יין חופשי ❖ סלט אורוגולה ואייסברג בויניגרט הדרים ❖ תפוא אפוי בשמן זית, מלח צ'ילי וטימין

סדנת אומנות גלגול הסושי

הסושי אשר נהיה פופולרי מאד בעולם המערבי, מקורו במטבח היפני, בימינו ניתן למצוא סושי כמעט בכל פינה. לאחר ה"מערביזציה" שעבר, הפך הסושי לעולם קולינרי בפני עצמו. בסדנת סושי נלמד לטפל ולבשל אורז, לגלגל את האצות, נלמד ונטעם ניגירי, נרכיב רולים מסוגים שונים - הוסו-מאקי (דק), אורה-מאקי (אינסייד-אאוט) ופוטו-מאקי (עבה).

תפריט לסדנה:

❖ הוסו-מאקי "רול דק" ❖ אורמאקי "רול אינסייד אאוט" ❖ פוטומאקי "רול עבה" ❖ ניגירי
0
    0
    העגלה שלך
    Empty Cartעגלה ריקה, זה כמו תבלין בלי צבע וטעםחזור לחנות >
      הוספת קופון