בשנים האחרונות אנו עדים לפריחה בתחום יצור והבנת היין בישראל המלווה את התפתחות העולם הקולינארי הישראלי בכלל. בסדנה זו נלמד כיצד לשלב יינות שונים במנות בשר, בתוספות שלצידן ואפילו בסלטים ובקינוח, ליצירת ארוחת גורמה בניחוח הכרמים.
בסיומה של הסדנה תתיישבו לארוחת גורמה בניחוח כרמים, ותתענגו על תאוות הבשרים אותה התקנתם.
(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)
משך הסדנא: שעתיים וחצי- שלוש שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים,
ניתן בתוספת תשלום כלי הגשה מזכוכית.