סדנת בשר – נתחי בקר

סוג הסדנה: בשרית
משך הסדנה: כ-2 וחצי שעות

כשרות: סדנה בשרית, יש תעודת כשרות

תמיד רציתם לבחור את הנתח הנכון בקצביה ולהכין את הסטייק הכי עסיסי?
בואו ללמוד מהמקצוענים לאכול הרבה בשר ברמה הגבוה ביותר

תפריט

(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

מה בסדנה?
*הכרת נתחי הבקר השונים
*אופני ההכנה וזמני הצלייה המתאימים לכל נתח
* זני בקר וההבדלים ביניהם
*הצצה לעולם החיתוכים והסכינים
*הבדלים בין סוגי הפחם, העצים והתאמתם.
*במהלך הסדנא נכין נתח בריסקט בעישון פתוח בנגיעות מייפל, נתח אסאדו בצליה איטי
וסטייקים מנתח אנטריקוט בצלייה על גריל גיחלים
*קצת תוספות סירות תפו”א בתנור וסלט חסות חמצמץ
*הסדנה מלווה בהרבה יין טוב, בשר טוב ומצב רוח טוב
*מעל חצי קילו בשר למשתתף
אחרי שנסיים להכין את הבשר נשב ונעשה את מיטב יכולתנו לסיים את כל מה שהכננו.
נתראה 🙂

אופן העברת הסדנה

הסדנה מועברת כהדרכה מלווה בארוחה עשירה והדגמות.
*על מנת לקיים את הסדנה בכל תנאי, לעתים יעביר את הסדנה שף אחר המתמחה בה לחלוטין.
**סוגי המנות יכולים להשתנות קלות בהתאם למצאי בשוק, מצב רוח השף והמשתתפים.
כמובן בלי לפגוע באיכות והחוויה. במידה ויש משהו מאד מסוים שרציתם ללמוד מתוך תפריט הסדנה עדכנו אותנו מראש.
***הסדנאות מתקיימות בחוות התבלינים במושב בית לחם הגלילית באולמות ממוזגים מול שדות התבלינים.

משך הסדנא: שעתיים וחצי שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים, ניתן בתוספת תשלום
כלי הגשה מזכוכית.

לקבלת הצעת מחיר, מלאו את פרטיכם:
שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 5 ימים) לפתח הבית