אומרים לנו שאין מטבח ישראלי, בכל זאת התפריט של הסדנא מוכר לכולנו ולא שייך לאף עם אחר.
ישראל היא ארץ של קיבוץ גלויות וגם מטבחה הוא כזה. השילובים שניתן למצוא אצלנו הם ייחודיים לנו: קבב רומני על טחינה לבנונית, סיגרים מרוקאים במילוי קבנוס איטלקי וזיתים סוריים ועוד.

תפריט

(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

משך הסדנא: שעתיים וחצי- שלוש שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים, ניתן בתוספת תשלום כלי הגשה מזכוכית.