סדנת בישול גלילית

סוג הסדנה: הבישול הגלילי סדנה מעשית
משך הסדנה: עד 3 וחצי שעות

כשרות: סדנה בשרית, יש תעודת כשרות

המטבח הערבי/גלילי במקורו נוצר ע”י כלל האוכלוסיה הערבית באיזור ארץ ישראל והוא עשה הכלאה של התרבויות שהתיישבו באזור ההיסטורי בארץ ישראל. מטבח זה הושפע מהתקופה האיסלמית העבאסית, הפרסית והטורקית. אפשר לומר שהוא דומה למטבחים לבנטינים אחרים כגון הלבנוני, הסורי, ירדני והישראלי.

תפריט

(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

  • חציל בלאדי
  • שוק טלה
  • פריקי /חיטה
  • ספיחה / לחמה עג’ון
  • מקלובה ב 4 שלבים
  • סלט טבולה וחמוציות
  • טחינה
  • בקלוואה

אופן העברת הסדנה

הסדנה פעילה בה המשתתפים מכינים בעצמם את המנות.
*על מנת לקיים את הסדנה בכל תנאי, לעתים יעביר את הסדנה שף אחר המתמחה בה לחלוטין.
**סוגי המנות יכולים להשתנות קלות בהתאם למצאי בשוק, מצב רוח השף והמשתתפים.
כמובן בלי לפגוע באיכות והחוויה. במידה ויש משהו מאד מסוים שרציתם ללמוד מתוך תפריט הסדנה עדכנו אותנו מראש.
***הסדנאות מתקיימות בחוות התבלינים במושב בית לחם הגלילית באולמות ממוזגים מול שדות התבלינים.

משך הסדנא: שלוש וחצי שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים, ניתן בתוספת תשלום
כלי הגשה מזכוכית.

לקבלת הצעת מחיר, מלאו את פרטיכם:
שינוי גודל גופנים
ניגודיות

משלוחים חינם

קוד קופון: 010203

בקניה מעל

150
  •  

משלוח (עד 5 ימים) לפתח הבית