מסע אל הטעמים והניחוחות של המזרח הרחוק. במסענו זה נעבור דרך תאילנד, וייטנאם, סין, הודו ויפן. סדנה חווייתית, צבעונית וטעימה. נפתח חלון אל מטבחיה של אסיה על דקויות הטעמים, הצבעים העזים והתיבול האקזוטי. בסדנה נלמד איך להשתמש בחלב קוקוס ולמון גראס, איך להכין את משחות הקארי הצבעוניות ואיך להוציא ממטבחינו הביתי את הטעם האותנטי של המזרח.

תפריט

(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

משך הסדנא: שעתיים וחצי- שלוש שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים, ניתן בתוספת תשלום
כלי הגשה מזכוכית.