מטבח האיטלקי נחשב לאחד המטבחים המשובחים והמוכרים בעולם. לרוב מזוהה המטבח האיטלקי עם סוגים שונים של פסטה, לחמים, ועוד, אך הוא מגוון בהרבה. הוא הושפע בעיקר ממטבחים של העמים שחיו באיטליה כמו הרומאים, הנורמנים והלומברדים, אך מושפע גם ממטבחים אחרים משאר חלקי העולם. המטבח האיטלקי נותן דגש על שמן זית, עגבניות ושאר ירקות טריים, בצק איכותי ועוד.
(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)
משך הסדנא: שעתיים וחצי- שלוש שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים, ניתן בתוספת תשלום
כלי הגשה מזכוכית.