נפתח חלון אל המטבח ההודי על דקויות הטעמים, הצבעים העזים ויתר מכל – אומנות התיבול. הודו היא מקורם של רוב תבליני העולם ותרבותה הביאה את השימוש בהם לכדי אומנות. המסע שלנו ילווה בשלל סיפורים רציניים ומשעשעים על תת היבשת המיוחדת הזו.
יחד נבשל ארוחה הודית מסורתית – צמחונית, אשר תכלול את מנות הדגל של המטבח ההודי.
(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)
משך הסדנא: שעתיים וחצי- שלוש שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים, ניתן בתוספת תשלום
כלי הגשה מזכוכית.