המטבח המקסיקני מיצג היטב את ארצו ואנשיה – הוא צבעוני מאד, מלא שמחה ועוקצנות ומגוון ביותר. האוכל המקסיקני הוא שילוב מרתק בין המאכלים המיוחדים של שבטי האינדיאנים של דרום אמריקה יחד עם הטעמים שהביאו עמם הכובשים הספרדים שהגיעו במאה ה-16. הוא משלב את החומרים הטבעיים ליבשת אמריקה – התירס, העגבניות, הקקאו והדגים האטלנטיים עם האורז, השעועית והבקר הספרדיים וכל זה טובל ברטבים מתובלים ועשירים ועטוף בשלל סוגי לחמים.
(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)
משך הסדנא: שעתיים וחצי- שלוש שעות כולל ארוחה בתום ההכנות.
האירוח נעשה בכלים חד פעמיים, ניתן בתוספת תשלום
כלי הגשה מזכוכית.