הרשמה למועדון לקוחות English צור קשר סניפי הרשת תבלינאי החווה תרבות התבלינים אודות החווה  

מתכונים לשבועות

מתכונים לחג השבועות קיבלו אופי מיוחד כאן בחוות דרך התבלינים, חווה חקלאית. קציר החיטה, חגיגת ביכורי פרי האדמה ואכילת מאכלי חלב סמוך לעונת ההמלטות, הם כולם מנהגים הקשורים לחילופי העונות בטבע. מתכון לשבועות יבוסס על טהרת מוצרי החלב, ובארוחות החג נהוג להגיש גבינות קשות ורכות, קישים ופשטידות, מיני סלטים מאפים ופסטות, וגולת הכותרת - עוגות גבינה. שפע תערובות גורמה ברגע משדרגות כל ארוחה, מתבלות סלט בטעמים חדשים והופכות תוספות לעניין קולינארי מעורר טעמים. תערובות גורמה ברגע קלות להכנה, עשירות בחומרי גלם איכותיים וטעימות במיוחד. פסגת הסלט, גרנולות ליוגורטים ועוד שפע גדול של תבלינים לעוגות גבינה, פשטידות חלביות וקינוחים.


- חטיפי גבינת עיזים ותערובת פסטו
- עוגת מוס גבינה על מצע סיידר תפוחים
- גבינות כבושות בשמן זית ותערובת גלילית להחמצה
- קיש בטטה ורוקפור
- סלט כרוב עם תערובת פסגת הסלט
- פלטת גבינות מתובלות
- סלט קינואה מרענן עם אגסים, נענע ותערובת תבלינים
- סלט פסטה איטליאנו
- לדר ממולא בתערובת גבינה מתובלת
- לחמניות גבינה
- סלט פסטה קר עם תערובת איטליאנו
- מאפה גבינות איטליאנו
- לחמניות גבינה מתובלות
- לדר מגולגל עם תערובת זרעונים
- מקלות בצק עלים במבחר טעמים
- מיוחד לשבועות - קינוח קרם יוגורט עם חליטת פירות וקדאיף
- מתכון לקינוח טפיוקה
- לחם רוויון ופסטו לשבועות
- ירקות אפויים בתיבול ביתי
- מתכון למאפינס מוצרלה לשבועות (קאפקייק טוסטר)
- כדורי גבינה מצופים
- גלילות חצילים עם גבינה בולגרית ואיטליאנו
- גבינות מתובלות- הצעת הגשה לשבועות
- קינוח פודינג עם חליטות פירות
- קינוח יוגורט עם גרנולה
- פוקצ'ות מתובלות
- סלט חסה עם בולגרית ואיטליאנו
- סלט צזיקי





חטיפי גבינת עיזים ותערובת פסטו
חטיף קל להכנה שמתאים גם לילדים...
מצרכים:
1 חבילת בצק עלים חתוך לריבועים
2 חבילות גבינת עיזים רכה
1 ביצה
למי שאוהב ניתן להוסיף קוביות קטנטנות של גבינות רכות/קשות בטעמים שונים (פרמזן, פיקורינו, טום וכו')
 
הטעם האהוב:
בוחרים תערובת תבלינים לתיבול המילוי מתוך מגוון התערובות של חוות דרך התבלינים:
- 2 כפות
תערובת לפסטו מעורבבת עם 1/4 כוס שמן זית.
- 1/2 כף תערובת בצל וסומק לגבינה + 2 כפות זעתר לבנוני מעורבבים עם 1/4 כוס שמן זית.
- 2 כפות מתערובת עשבי תיבול איטלקיים מעורבבת עם 1/4 כוס שמן זית.
- 2 כפות מתערובת עגבניות ונענע לגבינה מעורבבת עם 1/4 כוס שמן זית.
 
אופן ההכנה:
1. על כל ריבוע בצק מורחים את התערובת הנבחרת,  מוסיפים קוביית גבינת עיזים (או גבינות נוספות אחרות).
2. מקפלים את קצוות הבצק אחד על השני באלכסון
3.מורחים ביצה ומכניסים לתנור לחום בינוני (150-170) עד להזהבה, בערך 15 דק'.

 
את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו
לרשימת הסניפים.
 
בתאבון!






עוגת מוס גבינה על מצע סיידר תפוחים
(חליטת סיידר תפוחים מכילה: חמוציות, תפוחים, שקדים ועוד)
 
מצרכים לגנאש שוקולד לבן:
1 מיכל שמנת עמידה לקצפת
150 גר' שוקולד לבן שבור לקוביות.
 
מצרכים לבצק:
1.5 כוסות קמח
120 גר' חמאה חתוכה לקוביות
2 כפות סוכר
2 כפות חלב קר
1 חלמון
תבנית עגולה קפיצית
 
6 כוסות מים רותחים
2 כפות סוכר
 
מצרכים לקרם הגבינה:
2 מיכלים שמנת עמידה לקצפת
1 כוס סוכר
14 גר' ג'לטין
1/2 כוס חלב.
500 גר' גבינה 9%.
 
אופן הכנת גנאש השוקולד:
1. להמיס במיקרוגל את המרכיבים עד לתערובת חלקה.
2. לצנן ולשמור במקרר למשך לילה.
3. למחרת להקציף לקציפה יציבה.
 
אופן הכנת הבצק:
1. לחמם תנור ל-180 מעלות.
2. להכניס את המרכיבים למעבד מזון עד למרקם בצק פריך.
3. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר כשעה.
4. לרדד את הבצק בין שני דפי אפייה לעלה בקוטר התבנית ולהדק על התבנית.
5. לחורר את הבצק עם מזלג.
6. לאפות עד להזהבה.
 
אופן הכנת המלית:
1. לבשל את התערובת עם המים והסוכר על אש גבוהה כעשר דקות עד לצמצום הנוזלים.
2. לסנן את התערובת מהנוזל.
3. את הנוזל לשמור במקרר (למרקם סירופ) ואת התערובת לפזר על הבצק.
 
אופן הכנת קרם הגבינה:
1. להקציף את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה.
2. להמיס את הג'לטין בחלב כ-10 דקות ולאחר מכן לחמם במיקרוגל כ-20 שניות.
3. להוסיף לגבינה דרך מסננת צפופה את הג'לטין ולערבב היטב.
4. לקפל את הקצפת לגבינה עד לתערובת אחידה.
5. לכסות את מלית סיידר התפוחים בקרם הגבינה ולקרר למספר שעות.
6. למרוח את גנאש השוקולד מעל קרם הגבינה.
7. לקשט בסירופ הסיידר.

 
את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.
 
בתאבון!







גבינות כבושות בשמן זית ותערובת גלילית להחמצה
(תערובת להחמצה מכילה פלפל אנגלי, עלי דפנה, עשבי תיבול ועוד)
 
מצרכים לצנצנת גבינות כבושות:

800 גר' גבינות קשות חתוכות לקוביות מסוג קצ'קבל, בולגרית, עיזים, רוקפור, קממבר, פטה ועוד...
30-50 גרם
תערובת גלילית להחמצה לגבינות כבושות של חוות דרך התבלינים.
ענף רוזמרין
2 שיני שום טריות
שמן זית לכיסוי
צנצנת זכוכית
 
אופן ההכנה:

יש להכניס את הגבינות לצנצנת, לפזר את התערובת ולכסות בשמן זית. להניח במקום קריר (לא במקרר) למשך שלושה ימים.
את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.
 
בתאבון!







קיש בטטה ורוקפור
 
מצרכים לתבנית 26 ס"מ:
100 גר' תערובת לקיש בטטה ורוקפור של "חוות דרך התבלינים"
2 ביצים
1 שמנת מתוקה
50 גר' גבינת רוקפור
בטטה
מלח לפי הטעם
 
אופן הכנה:
1. להכין בצק פריך ולאפות אפייה עיוורת.
2. להוסיף לתערובת לקיש בטטה ורוקפור את הביצים, השמנת המתוקה, גבינת הרוקפור והמלח..
3. לחתוך פרוסות בטטה ולטגן בחמאה (לא חובה..).
4. לפזר על הבצק האפוי.
5. לצקת את הבלילה על הבטטה הפרוסה ולאפות בתנור על 180 מעלות במשך 15 דקות.
 
 






סלט כרוב עם תערובת פסגת הסלט
(תערובת פסגת הסלט מכילה: בצל מטוגן, גרעיני חמניה, גרעיני דלעת)
 

לרוטב:
1/3 כוס שמן רגיל
1/3 כוס חומץ
1/3 כוס סוכר
2 כפות סויה
 
אופן ההכנה:
1. לחמם את חומרי הרוטב מעט במיקרוגל או על הכיריים.
2. להניח את רצועות הכרוב בקערה.
3. לפזר מעל הכרוב כוס תערובת פסגת הסלט
4. להוסיף את הרוטב ולערבב.

הצעת הגשה: לפזר מעט מהתערובת מעל לקישוט.
 
את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.
 
בתאבון!







פלטת גבינות מתובלות
(תערובת שום ושמיר לגבינה מכילה: שום מיובש, שום מטוגן, שמיר)
(תערובת בצלית לגבינה מכילה: בצל מיובש, פפריקה מתוקה)
 
מצרכים לפלטת גבינות ל-6 מנות:
250 גר' גבינה לבנה 5%
2 כפות תערובת
שום שמיר לגבינה של חוות דרך התבלינים
• לערבב ולהניח במסננת עטופה בבד "נושם" למשך לילה להוצאת נוזלים.
 
500 גר' גבינה לבנה 5%
3.5 כפות תערובת בצלית לגבינה של חוות דרך התבלינים
• לערבב ולהניח במסננת עטופה בבד "נושם" למשך לילה להוצאת נוזלים.
 
ניתן לעשות את אותה הפעולה עם תערובות גבינה וסלט נוספות כמו: תערובת גבינה וסלט, דואה לגבינה, פיקנטי לגבינה ועוד.
למחרת יש להפוך את הבד על מצע ירקות ליצירת "כיפה".
ניתן להוסיף על הפלטה פרוסות גבינת עיזים מגולגלות בקצח, חרדל, פפריקה, שומשום, זעתר וכל רעיון נוסף...
 
את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.
 
בתאבון!







סלט קינואה מרענן עם אגסים, נענע ותערובת תבלינים
(תערובת לסלט קינואה קר מכילה: נענע, פטרוזיליה, ירקות מיובשים ועוד)
 
מצרכים:
1/2 ק"ג קינואה
30 גרם תערובת לסלט קינואה קר של חוות דרך התבלינים
6 אגסים רכים וקלופים חתוכים לקוביות גדולות
2 צרורות נענע קצוץ דק
200 גר' פקאן סיני שבור
1 כוס גרגירי רימון
3 כפות חומץ תפוחים
1/3 כוס שמן זית
3 כפות חומץ אורז
1/2 כוס לימון סחוט
כף דבש
 
אופן הכנה:
1. להוסיף את הקינואה למים רותחים ולבשל 15 דקות.
2. לסנן ולשטוף במים קרים, להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב.
*יש להוסיף את הלימון על האגסים כדי שלא ישחירו.
 
את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.
 
בתאבון!







סלט פסטה איטליאנו
(תערובת איטליאנו מכילה: עגבניות שרי, עלי אזוב, שום מטוגן, מלח אטלנטי, פלפל שחור
תערובת פסטו מכילה: מכילה: בזיליקום, צנוברים ותבלינים)
מצרכים:
1 חבילת פסטה
200 גרם גבינה בולגרית/ גבינת עיזים
200 גרם
תערובת איטליאנו של חוות דרך התבלינים
20 גרם תערובת פסטו של חוות דרך התבלינים מעורבבת עם 1/2 כוס שמן זית
אופן הכנה:
1. לבשל את הפסטה ולקרר
2. לחתוך את הגבינה לקוביות
3. לערבב בקערה את תערובת הפסטו ושמן הזית לכדי רוטב אחיד
4. לערבב את הפסטה, התערובת, הגבינה, הפסטו ולהגיש קר.
*ניתן להוסיף זיתים מגולענים
את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו
לרשימת הסניפים.
 
בתאבון!






לדר ממולא בתערובת גבינה מתובלת
(תערובת זרעונים לסלט מכילה: גרעיני חמנייה, שומשום, פשתן ועוד)
 
  
אופן ההכנה:
1. פורשים יריעת לדר.
2. מערבבים בקערה את הגבינה שבוחרים עם תערובת זרעונים לסלט.
3. מניחים על הלדר את כף מהתערובת.
4. מגלגלים וחותכים.
5. מניחים על צלחת הגשה ומפזרים מהתערובת לקישוט.

 
את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו
לרשימת הסניפים.
 
בתאבון!






לחמניות גבינה
(תערובת עגבניות ונענע לגבינה מכילה: עגבניות מיובשות קצוצות, נענע)
(תערובת לאנטי פסטי מכילה: שום מטוגן, מלח אטלנטי, עשבי תיבול)
 
מצרכים ל-15 לחמניות אישיות:
 
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל החומרים, לשים 10 דקות לערך.
2. מטפחים שעה.
3. יוצרים את הלחמניות ומטפיחים עוד 30 דק'.
4. אופים בתנור שחומם מראש 230 מעלות למשך 10 דקות.
5. אופים למשך 25 דק' נוספות ב170 מעלות.

 
את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.
 
בתאבון!







סלט פסטה קר עם תערובת איטליאנו
(תערובת איטליאנו מכילה:עגבניות שרי מיובשות, שום מטוגן, אזוב, מלח אטלנטי, פלפל גרוס)
 
מצרכיםל-6 מנות:
1 חבילת פסטה פוזלי/ מניפה שטופה ומצוננת
1 כוס
תערובת איטליאנו של חוות דרך התבלינים
1/2 כוס קוביות גבינת פטה בולגרית
1/2  כוס שמן זית

אופן ההכנה:
1. להכין את הפסטה, לקרר.
2. להוסיף את התערובת, גבינת הפטה ושמן זית
3. אין צורך להוסיף מלח ופלפל (קיים בתערובת)
4. מומלץ להגיש לצד מאפה גבינות איטליאנו
 
את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו
לרשימת הסניפים.
בתאבון!






מאפה גבינות איטליאנו
(תערובת איטליאנו מכילה: עגבניות שרי, עלי אזוב, שום מטוגן, מלח אטלנטי, פלפל שחור)
 
מצרכים ל-8 מנות:
1 חבילת מלאווח
200 גרם
תערובת איטליאנו של חוות דרך התבלינים
100 גרם גבינה בולגרית מגוררת
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
 1 ביצה למריחה
 
אופן ההכנה:
1. מניחים על נייר אפייה את המלאווח.
2. בקערה מערבבים את הגבינות והתערובת.
3. על כל עלה מפזרים באופן שווה את התערובת ומעליו מניחים עלה מלאווח נוסף.
4. מהדקים בצדדים בלחיצת אצבע- ניתן לעטר בעזרת מזלג.
5. למרוח מעל ביצה טרופה.
6. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות עד שהמלאווח זהוב.
7. מצננים מעט, חותכים עם גלגלת ל-8 משולשים.
 
את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.
 
בתאבון!






לחמניות גבינה מתובלות
(תערובת לגבינה וסלט מכילה: בצל, גרעיני חמנייה קלויים ותבלינים, תערובת עגבניות ונענע לגבינה מכילה: נענע ועגבניות מיובשות, תערובת זרעונים לסלט מכילה: גרעיני חמנייה, שומשום, פשתן ועוד)
 
מצרכים:
•  1 גביע קוטג'/ או גבינה לבנה 5%
• ¼1 כוסות קמח מלא 
• 1 ביצה טרופה
• 2 כפות שמן זית
• 3 כפות יוגורט
• 2 כפות גבינת מוצרלה מגוררת / או גבינה צהובה
•  ½ כפית מלח
• 1 כפית אבקת אפייה
• 2-3 תערובת
לגבינה וסלט של חוות דרך התבלינים/ תערובת עגבניות ונענע לגבינה/ תערובת זרעונים לסלט
 
 אופן הכנה:
1. מחממים את התנור ל-190 מעלות.
2. מערבבים בקערה את כל החומרים ומערבבים לכדי בצק רך (עדיף להתחיל עם החומרים הנוזלים ולאחר מכן להוסיף את הגבינה, הקמח וכו')
3. בידיים רטובות יוצרים כדורים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה במרחק אחד מן השני.
4. מברישים במעט ביצה טרופה ומפזרים את התערובות.
5. אופים 20 דקות עד שתופח, מתייצב ומזהיב.
  
את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.
 
בתאבון!






לדר מגולגל עם תערובת זרעונים

למילוי:
 250
ג גבינה לבנה או גבינת שמנת
1
כוס
תערובת זרעונים לסלט של חוות דרך התבלינים

אופן ההכנה:
לפרוש את הלדר, להניח גבינה, לפזר מעליה את תערובת הזרעונים ולגלגל, לפרוסות כמו סושי ולהגיש.

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים 

בתאבון!








מקלות בצק עלים במבחר טעמים

הבסיס-מצרכים:
1 חבילת בצק עלים מופשרת
2 צהוב של ביצה
קמח לעזרה ברידוד הבצק

אופן ההכנה:
פותחים קלות את הבצק מורחים מעט קמח משני צדדי הבצק מניחם על שיש מרדדים קלות
מורחים בביצה בוזקים את התיבלון הרצוי סוגרים את הבצק בפעולת קיפול מקצה אחד למשנהו
מרדדים קלות
חותכים פרוסות של כחצי ס"מ (עם הסכין נדברת לבצק יש לקמח את הסכין)
מעבירים לתבנית אפיה מעל נייר אפיה מניחים את המקלות ואופים בתנור על חום של 200 מעלות עז להזהבת הבצק בין 15-20 דקות

אפשרויות תיבול:
מקלות עלים עם
תערובת טוסקנה
פרמזאנו ומלח ים אטלנטי /
תערובת אנטיפסטי  
תיבול
שום ובצל לגבינה

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם - היכנסו לרשימת הסניפים  
 

בתאבון!








מיוחד לשבועות - קינוח קרם יוגורט עם חליטת פירות וקדאיף
5-6 כוסות אישיות
 
לקדאיף
200 גר' איטריות קדאיף
50-70 גר' אבקת סוכר
40-50 גר' חמאה מומסת
 
לקרם יוגורט
200 מ"ל יוגורט 3% שומן
50 גר' סוכר לבן
250 מ"ל שמנת מתוקה
כפית תמצית וניל איכותית
חליטת פירות של "חוות דרך התבלינים" 
 
אופן ההכנה
מכינים את הקדאיף: מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה גדולה פורמים את אטריות הקדאיף בין האצבעות, עד שניתן לעבוד איתן.
מוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר והחמאה, וממשיכים בעיבוד התערובת רק עד שהאטריות מצופות בשכבה דקיקה של חמאה וסוכר.
מסדרים את האיטריות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
אופים את הקדאיף במשך כ-10-15 דקות או עד שהאיטריות מזהיבות.
מכינים קרם יוגורט: בקערת מיקסר מקציפים יחד יוגורט, סוכר, שמנת מתוקה ווניל עד שמתקבלת קציפה אוורירית ויציבה.
מעבירים את הקציפה לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים לתוך כוסות שקופות.
מסדרים מעל את פירות החליטה לפי הטעם ומעט אטריות קדאיף.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים 
 

בתאבון!








מתכון לקינוח טפיוקה

מצרכים:
1 כוס טפיוקה
 4
כוסות מים
3
 כפות סוכרואפשר גם בלי
1 פחית חלב קוקוס
5-6 חליטות פירות:
חליטת קוקוס קרמל,חליטת פומלה מלון,חליטת וניל שלחוות דרך התבלינים

אופן ההכנה:
מבשלים על אש קטנה את המים, טפיוקה והסוכר תוך ערבוב מתמיד
מוסיפים חלב קוקוס
מקררים
משרים את החליטות במיםחמים לצורך ריכוך, מסננים את המים.
מרכיבים את המנה- חליטות פירות, מסת הטפיוקה, חליטתפירות.

את התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.
 
בתאבון!






לחם רוויון ופסטו לשבועות

מצרכים:
רוויון קטן 500 מ"ל
2 כוסות קמח רגיל
1 כפית סודה לשתייה
30 גר' חמאה מלוחה מומסת
כפית סוכר
חצי כף מלח
כף גדושה של
תערובת פסטו "חוות דרך התבלינים"
כף
תערובת שומשום למוקפץ של "חוות דרך התבלינים"

אופן הכנה:
בקערת מיקסר מערבבים רטובים ויבשים לתערובת אחידה ודביקה
משמנים תבנית ומכניסים לתוכה את הבצק (תבנית כיכר אואינגליש)
מפזרים מעל תערובת שומשום למוקפץ
מכניסים לתנור ב- 220 מעלות ל- 10 דק'
מנמיכים ל- 200 ואופים כ 20-30 דק'
אחרי 30 דקות מוציאים מהתבנית לתבנית רגילה ואופים עוד 8-10דק'
לקרר ולהגיש .

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים 
 

בתאבון!







ירקות אפויים בתיבול ביתי

מצרכים להכנת המתכון:

3 גזרים קלופים וחתוכים למרובעים בגודל בינוני או קטן

3 תפו"א בינוניים קלופים וחתוכים למרובעים בינוניים 

3 קישואים נקיים וחתוכים למרובעים

2 בטטות גדולות קלופות וחתוכות למלבנים

2 קישואים חתוכים לעיגולים דקים

2 פלפלים אדומים נקיים וחתוכים למלבנים

4 בצלים קטנים קלופים ופרוסים לרצועות

5 פטריות טריות - ניתן לחתוך את הפטריות לרבעים או להשאיר אותן בצורה השלמה שלהן

* ניתן להוסיף ירקות או להוריד בכמות וכן ניתן לחתוך אותם לפי העדפה אישית

7 כפות של שמן זית איכותי

5-6 כפות של תערובת לאנטי פסטי של "חוות דרך התבלינים" - ניתן להוסיף או להוריד בכמות התערובת לפי העדפה

גבינת פרמזן מגורדת

 

אופן הכנת המתכון:

מחממים את התנור מראש ל- 200 מעלות

מוסיפים את כל הירקות, התבלינים לתבנית ומערבבים הכל עם השמן זית והתיבול.

משטחים מעט את תכולת התבנית ומכסים היטב עם ניר אלומיניום.

אופים בתנור למשך של 60 דקות או עד שהירקות רכים ומעט חומים למעלה.

לאחר 60 דקות מסירים את נייר האלומיניום וצולים את כל הירקות תחתגריל למשך מספר דקות בלבד.

לאחר שהמנה מוכנה מפזרים מעל הירקות גבינת פרמזן מגורדת בכמות אחידה וסבירה

 

* את המנה ניתן להגיש כתוספת למנה עיקרית וכן כמנה עיקרית בפני עצמה

* המנה מתאימה באופן מושלם לחג השבועות

 

 *המתכון באדיבות אתר בישולים - מתכונים לשבועות*

 

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים 
 

בתאבון!







מתכון למאפינס מוצרלה לשבועות (קאפקייק טוסטר)

מצרכים:
1 כוס קמח תופח
1 כף סוכר
2 ביצים
1 כוס חלב
1/3 כוס שמן
100 גרם מוצרלה
100 גרם בולגרית
מעט מלח ופלפל
1/2 כוס
תערובת חביתות פשטידות של חוות דרך התבלינים

אופן ההכנה:
1. לערבב בקערה את הקמח, הסוכר, המלח והפלפל יחד עם חצי כוס מהתערובת.
2. בקערה נפרדת לערבב את הביצים, החלב והשמן.
3. להוסיף את הנוזלים לתוך הקערה עם היבשים ולערבב עד לקבלת בלילה חלקה.
4. להוסיף את הגבינות ולערבב.
5. לשפוך את הבלילה לתוך השקעים, עד 3/4 מגובה השקע למשך 7 דקות. ניתן גם לאפות בתנור בתבנית שקעים.

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.

בתאבון!







כדורי גבינה מצופים

מצרכים:
• כדורי מוצרלה/ כדורי פטה
• תערובת ציפוי לשניצל של חוות דרך התבלינים

אופן ההכנה:
מגלגלים את הכדורים בתערובות- ניתן לטגן אך לא חובה!

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.

בתאבון!








גלילות חצילים עם גבינה בולגרית ואיטליאנו

מצרכים:
•        חצילים פרוסים
•        גבינה בולגרית
•        תערובת איטליאנו של חוות דרך התבלינים
•        שמן זית איכותי
•        שיפודים


אופן ההכנה:
מטגנים קלות את החצילים. מניחים במרכז כל חציל גבינה בולגרית ומעט מתערובת האיטליאנו, מגלגלים וסוגרים עם שיפוד.
לחלופין ניתן להגיש פרוס על גבי שיפוד: חציל מגולגל, קוביות גבינה, איטליאנו וכו' בשכבות.

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.

בתאבון







גבינות מתובלות- הצעת הגשה לשבועות

מצרכים:
•        גבינת לאבנה/ גבינת פורמז'/ גבינת שמנת
•        תערובת בצלית לגבינה, תערובת שומשום למוקפץ, זעתר לבנוני של חוות דרך התבלינים


אופן ההכנה:
יוצרים מהגבינות כדורים שטוחים או קוביות, תובלים בתערובות הנבחרת (ניתן לבחור ממגוון התערובות)
ומגישים על צלחת יפה.

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.

בתאבון







קינוח פודינג עם חליטות פירות

מצרכים:
•        פודינג וניל
•        חליטת פומלה מלון/ חליטת תות של חוות דרך התבלינים


אופן ההכנה:
מכינים את הפודינג לפי ההוראות- ניתן להחליף במעדן ונילי
מכסים את החליטת פירות במים רותחים וממתינים 4 דקות, מסננים את הנוזלים.
בוחרים כוסות ומכניסים פודינג ואת פירות החליטה.

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.

בתאבון







קינוח יוגורט עם גרנולה

מצרכים:
•        יוגורט עיזים/ כבשים לפי בחירה
•        גרנולה עם זרעי צ'יה ופשתה/ גרנולה פקאן של חוות דרך התבלינים


אופן ההכנה:
מסדרים בכוסות אישיות יוגורט עם שכבת גרנולה, למי שאוהב ניתן להמתיק בדבש/ סילאן.

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.

בתאבון







פוקצ'ות מתובלות

מצרכים ל- 6 פוקצ'ות:
• 900 גרם קמח איטלקי
• 0.5 ליטר מים קרים
• 5 גר' שמרים יבשים
• 25 גר' מלח
• 15 גר' סוכר

• תערובות חוות דרך התבלינים- בצלית לגבינה, איטליאנו, אנטי פסטי, בצלים סיצליאנים.


אופן ההכנה:

מערבבים 10 דקות במיקסר ואז מוסיפים 3 כפות שמן זית ומערבבים 5 דק' נוספות.
מוסיפים את התערובות הרצויה – המומלצות בצלית לגבינה, איטליאנו, אנטי פסטי, בצלים סיצילאנים.
יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית משומנת. ניתן לפזר את התערובות מעל הבצק.

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.

בתאבון







סלט חסה עם בולגרית ואיטליאנו

מצרכים:
•        עלי חסה
•        גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
•        תערובת איטליאנו של חוות דרך התבלינים
•        שמן זית איכותי
•        בסלמי מצומצם- לא חובה


אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את החסה, הגבינה והתערובת. מתבלים בשמנ"ז.
לחלופין ניתן להגיש פרוס על גבי שיפוד: חציל מגולגל, קוביות גבינה, איטליאנו וכו' בשכבות.

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.

בתאבון







סלט צזיקי

מצרכים:
•        מלפפונים חתוכים
•        יוגורט / גבינה לבנה
•        תערובת צזיקי של חוות דרך התבלינים
•        שמן זית איכותי


אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים בקערה. ניתן לבחור בין יוגורט לגבינה לבנה לפי המרקם הרצוי.

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים
למציאת הסניף הקרוב לביתכם- היכנסו לרשימת הסניפים.

בתאבון






עמוד ראשי - דרך התבלינים
חדשות
לקטלוג התבלינים
מתכונים
מתכוני קיץ
מתכוני חורף
מתכונים לראש השנה
מתכונים לחנוכה
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים ליום העצמאות
מתכונים לשבועות
גורמה ברגע
חליטות
תערובות לאורז
תערובות לגבינה וסלט
תערובות לבשר
תערובות אתניות
תבלינים ועשבי תיבול
מתכונים לילדים
מתכונים מסדנאות
מחסן רעיונות
קורס סודות מן השדות
פעילויות לילדים
סדנאות וימי עיון
לקבוצות וארגונים
חוויות מפעילויות
רפואת הצמחים - מאמרים
תבלינים במדיה
גלריית תמונות
כתבו עלינו
 
הרשמה למועדון לקוחות




  נקודות מכירה | גלריית תמונות | מאמרים | מרכז מבקרים | פעילויות החווה | מחסן רעיונות | מתכונים | קטלוג מוצרים | תרבות התבלינים | מי אנחנו
צור קשר | קישורים | הרשמה למועדון לקוחות | כתבו עלינו