הרשמה למועדון לקוחות English צור קשר סניפי הרשת תבלינאי החווה תרבות התבלינים אודות החווה  

סדנאות לקבוצות וארגונים

  • מהשדה ועד לצלחת

    נופי הארץ, ניחוחות העמק ותנובת השדה בסדנה שכולה חוויה חקלאית שורשית. נחשוף את סודות השדה, נמשש ונטעם את הירקות, הפירות והתבלינים, נלמד על הטיפול בהם ועל סגולותיהם– סדנא משותפת ל"קטופותי" ו"חוות דרך התבלינים" בשדות בית לחם הגלילית.
     
    קוטפים וטועמים: נפתח את הביקור ב"קטופותי"- שדה רחב ידיים של קטיף עצמי, בו נוכל  לשוב ולהיות מלקטים. דמיינו את התחושה לעמוד בלב השדה, להסתובב בין שיחי הפירות והירקות,   למולל עלי נענע טריים ולהתענג על ריחם הרענן.
    נתפנק בתה צמחים ריחני וקפה שחור ונצא מצוידים בסלסילות קשלסיור בין הערוגות והחממות. נמלא את הסלים בירקות ופירות ונשמע הסברים מעניינים על מגוון הגידולים.
    ניקח אתנו את תוצרי השדה שקטפנו ונצעד ל"חוות דרך התבלינים" הסמוכה.
     
    מריחים וטוחנים:נמשיך את הסדנה "בחוות דרך התבלינים" - נצא לסיור מרתק בשדות התבלינים, נשמע על החווה ותולדותיה, נעבור בין הגידולים השונים, נכיר את סגולותיהם הרפואיות ואת מגוון השימושים שניתן להפיק מכל אחד מהם. נטחן, נערבב ונכין את תערובת הזעתר הישראלית.
     
    חותכים ואוכלים : את הסדנה נסיים בארוחה קלה ומפנקת שנכין יחד:
    • פיתות בטאבון עם זעתר
    • סלט ירקות טרי מהירקות שקטפנו
    • כדורי לבנה מתובלים
    • שתייה קלה- מים ולימונדה
    • חליטת צמחים


    לתיאום סדנה ולפרטים נוספים:





עמוד ראשי - דרך התבלינים
חדשות
לקטלוג התבלינים
מתכונים
מחסן רעיונות
קורס סודות מן השדות
פעילויות לילדים
סדנאות וימי עיון
לקבוצות וארגונים
חוויות מפעילויות
רפואת הצמחים - מאמרים
תבלינים במדיה
גלריית תמונות
כתבו עלינו
 
הרשמה למועדון לקוחות




  נקודות מכירה | גלריית תמונות | מאמרים | מרכז מבקרים | פעילויות החווה | מחסן רעיונות | מתכונים | קטלוג מוצרים | תרבות התבלינים | מי אנחנו
צור קשר | קישורים | הרשמה למועדון לקוחות | כתבו עלינו