הרשמה למועדון לקוחות English צור קשר סניפי הרשת תבלינאי החווה תרבות התבלינים אודות החווה  

סדנאות לקבוצות וארגונים

  • סדנת בישול תיאלנדי

    מטבח התאילנדי הוא ללא ספק הנציג המרשים והמרתק ביותר של האוכל האסייתי. תאילנד הינה ארץ רבת מהגרים – מסין, וייטנאם, קוריאה, אינדונזיה ועוד ועוד דבר המשתקף היטב באוכל שהוא המגוון והעשיר ביותר ביבשת. מדובר באוכל ססגוני, עז טעם ומגוון עד לבלי גבול,  אך יותר מכך – הוא אחד המטבחים הבריאים בעולם. בסדנה נלמד איך להשתמש בחלב קוקוס ולמון גראס, איך להכין את משחות הקארי הצבעוניות ואיך להוציא ממטבחינו הביתי את הטעם האותנטי של תאילנד.

    תפריט: (עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

    ·         פד תאי - מנת הדגל של הרחוב - אטריות מוקפצות בבוטנים ותמרהינדי

    ·         טום יאם – מרק חמוץ חריף בתוספת כדורוני עוף

    ·         עוף בקארי ירוק וחלב קוקוס

    ·         אגרול תאילנדי – הגרסה המקומית והמשודרגת למאכל הסיני

    ·         תבשיל בקר בנוסח פאננג עם קארי אדום

    ·         עוף מאסאמן עם בטטות

    ·         כיסוני בצק אווריריים ממולאים בבשר מתובל מאודים על מגשי דים סאם

    ·         סלט פומלה

    ·         קינוח- בננות מטוגנות


    משך הסדנה: שעתיים- שעתיים וחצי כולל ארוחה.


    לתיאום סדנה ולפרטים נוספים:





עמוד ראשי - דרך התבלינים
חדשות
לקטלוג התבלינים
מתכונים
מחסן רעיונות
קורס סודות מן השדות
פעילויות לילדים
סדנאות וימי עיון
לקבוצות וארגונים
חוויות מפעילויות
רפואת הצמחים - מאמרים
תבלינים במדיה
גלריית תמונות
כתבו עלינו
 
הרשמה למועדון לקוחות




  נקודות מכירה | גלריית תמונות | מאמרים | מרכז מבקרים | פעילויות החווה | מחסן רעיונות | מתכונים | קטלוג מוצרים | תרבות התבלינים | מי אנחנו
צור קשר | קישורים | הרשמה למועדון לקוחות | כתבו עלינו