הרשמה למועדון לקוחות English צור קשר סניפי הרשת תבלינאי החווה תרבות התבלינים אודות החווה  

סדנאות לקבוצות וארגונים

  • סדנת תאוות בשר בין הכרמים

    בשנים האחרונות אנו עדים לפריחה בתחום יצור והבנת היין בישראל המלווה את התפתחות העולם הקולינארי הישראלי בכלל.  במהלך הסדנה תכירו מקרוב את חלקי הבשר המובחרים אשר מתאימים ליינות בוטיק איכותיים, את רזי עישון ויישון בשרים ואת מידת העשייה המומלצת, לצד סיפורים, משלים ומיתוסים עתיקים אודות שימושי הבשר. תלמדו איזו תוספת מתאימה לכל חלק של הפרה, איזה סלטים מומלצים ואפילו איזה קינוח משתלב עם הטעמים המענגים.

    תפריט: (עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

    •         כבדי עוף בדובדבנים ויין בניחוח בלסמי
    •         חזה עוף ממולא בסולת, מנגולד ושקדים בזיגוג סילאן ושום
    •         קציצות טלה במרווה יין אדום ולימונים כבושים
    •         קישואים ממולאים בבורגול ועשבי תיבול ברוטב רימונים ויין לבן
    •         טנזיה של פירות יבשים ויין על מצע של פריקי חיטה מעושנת
    •         סלט סלק ותפוחים ירוקים במייפל וחומץ יין אדום
    •         סלט עלי תרד חיים ופלפלים בנענע בויניגרט יין וחרדל
    •         קינוח- אגסי הלנה ביין ממולאים בקרם אגוזים

    משך הסדנה: שעתיים- שעתיים וחצי כולל ארוחה.


    לתיאום סדנה ולפרטים נוספים:





עמוד ראשי - דרך התבלינים
חדשות
לקטלוג התבלינים
מתכונים
מחסן רעיונות
קורס סודות מן השדות
פעילויות לילדים
סדנאות וימי עיון
לקבוצות וארגונים
חוויות מפעילויות
רפואת הצמחים - מאמרים
תבלינים במדיה
גלריית תמונות
כתבו עלינו
 
הרשמה למועדון לקוחות




  נקודות מכירה | גלריית תמונות | מאמרים | מרכז מבקרים | פעילויות החווה | מחסן רעיונות | מתכונים | קטלוג מוצרים | תרבות התבלינים | מי אנחנו
צור קשר | קישורים | הרשמה למועדון לקוחות | כתבו עלינו