הרשמה למועדון לקוחות English צור קשר סניפי הרשת תבלינאי החווה תרבות התבלינים אודות החווה  

סדנאות לקבוצות וארגונים

  • סדנת בישול איטלקי בשרי

    מטבח האיטלקי נחשב לאחד המטבחים המשובחים והמוכרים בעולם. לרוב מזוהה המטבח האיטלקי עם סוגים שונים של פסטה, לחמים, ועוד, אך הוא מגוון בהרבה. הוא הושפע בעיקר ממטבחים של העמים שחיו באיטליה כמו הרומאים, הנורמנים והלומברדים, אך מושפע גם ממטבחים אחרים משאר חלקי העולם. המטבח האיטלקי נותן דגש על שמן זית, עגבניות ושאר ירקות טריים, בצק איכותי ועוד.

    תפריט:(עשוי להשתנות מעט בהתאם למספר המשתתפים והעונה)

    •         רוסטביף\מניפות סינטה ברוטב יין לצד תפוחי אדמה אפויים
    •         שוקיות עוף בפסטו צלויות בגריל
    •         רביולי עגל בפלפלים קלויים ושמן זית
    •         פטוצ'יני ברוטב ארביאטה  פיקנטי עם זיתים ופטריות
    •         קישואים ממולאים בבורגול ועשבי תיבול ברוטב רימונים
    •         סלט פנצנלה של עגבניות וקרוטונים
    •         סלט עלים חיים עם ג'וליאן גזר וחמוציות מיובשות חרדל ודבש
    •         קינוח- טרטופו שוקולד וקוקוס בקולי פירות

    משך הסדנא: שעתיים וחצי- שלוש שעות


    לתיאום סדנה ולפרטים נוספים:





עמוד ראשי - דרך התבלינים
חדשות
לקטלוג התבלינים
מתכונים
מחסן רעיונות
קורס סודות מן השדות
פעילויות לילדים
סדנאות וימי עיון
לקבוצות וארגונים
חוויות מפעילויות
רפואת הצמחים - מאמרים
תבלינים במדיה
גלריית תמונות
כתבו עלינו
 
הרשמה למועדון לקוחות




  נקודות מכירה | גלריית תמונות | מאמרים | מרכז מבקרים | פעילויות החווה | מחסן רעיונות | מתכונים | קטלוג מוצרים | תרבות התבלינים | מי אנחנו
צור קשר | קישורים | הרשמה למועדון לקוחות | כתבו עלינו