הרשמה למועדון לקוחות English צור קשר סניפי הרשת תבלינאי החווה תרבות התבלינים אודות החווה  

סדנאות לקבוצות וארגונים

  • סדנת בישול אוכל הודי

     
    הודו הינה המקור של רוב תבליני העולם ותרבותה הביאה את השימוש בהם לכדי אומנות.
    חוות דרך התבלינים מארחת את השף נועם קורן, ("מוסקט", מלון"מצפה הימים", מלון "כנען ספא"), כיום הבעלים והשף של קייטרינג 'גנגה' בסדנה להכנת ארוחה הודית מסורתית – צמחונית או בשרית, אשר תכלול את מנות הדגל של המטבח ההודי – מהצ'אי ועד המלאי קופטה, מהדאל ועד הצ'יקן טיקה.
    הסדנה תלווה בשלל סיפורים מעניינים ומשעשעים על תת היבשת המיוחדת הזו.

    תפריט סדנה צמחונית:
    • קאדו גובי – קדרת דלעת ופרחי כרובית ברוטב יוגורט
    • ג'ירה רייס - אורז בסמטי בזרעי כמון ולימון
    • דאל קשמירי – נזיד עדשים שחורות ברוטב תמרהינדי מתקתק
    • נאן – לאפה הודית
    • מלאי קופטה  - קציצות גבינה ותפ"א ממולאות בצימוקים וקשיו ברוטב עגבניות ושמנת.
    • סמוסה – כיסוני בצק משולשים ופריכים במילוי תפוחי אדמה ואפונת גינה
    • גולב ג'מון – כדורי חלב בסירופ
    • אלווה – קינוח סולת עם צימוקים וקינמון
    • צ'אי מסאלה
     
    התבלינים בהם נשתמש: ג'ינג'ר, כמון, פלפל שחור, הל, קינמון, כורכום, חילבה, זרעי כוסברה, אניס, ציפורן, אגוז מוסקט, חרדל, פפריקה, בהרט, גרם מסאלה, טנדורי מסאלה, קארי מדרס ועוד.
     
    הסדנה הינה מעשית, בה לוקחים המשתתפים חלק בלתי נפרד בהכנת המנות ובסיום ההכנות נהנים מארוחה.

    ניתן לקיים גם סדנא הודית עם מנות בשריות
     
    משך הסדנה: שעתיים- שעתיים וחצי כולל ארוחה.


    לתיאום סדנה ולפרטים נוספים:





עמוד ראשי - דרך התבלינים
חדשות
לקטלוג התבלינים
מתכונים
מחסן רעיונות
קורס סודות מן השדות
פעילויות לילדים
סדנאות וימי עיון
לקבוצות וארגונים
חוויות מפעילויות
רפואת הצמחים - מאמרים
תבלינים במדיה
גלריית תמונות
כתבו עלינו
 
הרשמה למועדון לקוחות




  נקודות מכירה | גלריית תמונות | מאמרים | מרכז מבקרים | פעילויות החווה | מחסן רעיונות | מתכונים | קטלוג מוצרים | תרבות התבלינים | מי אנחנו
צור קשר | קישורים | הרשמה למועדון לקוחות | כתבו עלינו