הרשמה למועדון לקוחות English צור קשר סניפי הרשת תבלינאי החווה תרבות התבלינים אודות החווה  

סדנאות לקבוצות וארגונים

  • סדנת בישול גריל ארץ ישראלית

     
    אומרים שאין מטבח ישראלי, אך השילובים שניתן למצוא במטבחנו ייחודיים רק לנו: קבב רומני על טחינה לבנונית, סיגרים מרוקאים במילוי קבנוס איטלקי וזיתים סוריים ועוד.
    חוות דרך התבלינים מארחת את השף נועם קורן, ("מוסקט", מלון"מצפה הימים", מלון "כנען ספא"), כיום הבעלים והשף של קייטרינג 'גנגה' בסדנה להכנת מנות ארץ ישראליות.
     
    מנות שנכין בסדנה:
    • שיפודי אנטריקוט וירקות צלויים בגריל פחמים
    • קבבוני בקר וטלה על טחינה ירוקה
    • חזה עוף במרינדת סילאן וסויה על מצע של פטריות ובצל
    • סיגרים במילוי קבנוס, תפוחי אדמה וזיתים סוריים
    • קישואים ממולאים בבורגול ושלל עשבי תיבול ברוטב לימון
    • אורז עם פירות יבשים ושקדים
    • תפוחי אדמה אפויים בניחוח רוזמרין
    • סלט ישראלי קצוץ דק
    • סלט סלק ותפוחים במייפל ולימון
    • סלט ירוק – חגיגה של חסות עלים ואגוזים בויניגרט חרדל ודבש
    • קינוח - כוסיות שוט במילוי טראפל שוקולד וקוקוס עם חלבה מסולסלת
     
    הסדנה הינה מעשית, בה לוקחים המשתתפים חלק בלתי נפרד בהכנת המנות ובסיום ההכנות נהנים מארוחה.

    משך הסדנה: שעתיים- שעתיים וחצי כולל ארוחה.
     


    לתיאום סדנה ולפרטים נוספים:





עמוד ראשי - דרך התבלינים
חדשות
לקטלוג התבלינים
מתכונים
מחסן רעיונות
קורס סודות מן השדות
פעילויות לילדים
סדנאות וימי עיון
לקבוצות וארגונים
חוויות מפעילויות
רפואת הצמחים - מאמרים
תבלינים במדיה
גלריית תמונות
כתבו עלינו
 
הרשמה למועדון לקוחות




  נקודות מכירה | גלריית תמונות | מאמרים | מרכז מבקרים | פעילויות החווה | מחסן רעיונות | מתכונים | קטלוג מוצרים | תרבות התבלינים | מי אנחנו
צור קשר | קישורים | הרשמה למועדון לקוחות | כתבו עלינו