הרשמה למועדון לקוחות English צור קשר סניפי הרשת תבלינאי החווה תרבות התבלינים אודות החווה  

סדנאות לקבוצות וארגונים

  • סדנת בישול גורמה צמחוני

    בישול ללא בשר הוא אתגר משמעותי ודורש טכניקות. בסדנה נלמד להכין מנות גורמה מגוונות שיצטרפו לשולחן עשיר, מפתה ומזין.

    תפריט: (יכול להשתנות על פי עונה וכמות המשתתפים)

    •    פסטה פנה ברוטב ארבייטה של עגבניות וזיתים שחורים
    •    קלצונה בטאבון במילוי של פלפלים קלויים וירקות
    •    קישואים ממולאים בבורגול ושלל עשבי תיבול ברוטב רימונים
    •    דאל קשמירי – נזיד עדשים ירוקות ברוטב תמרהינדי מתקתק
    •    אגרול ויאטנמי – דפי אורז במילוי ירקות מוקפצים בסויה וסומסום
    •    טנזיה מרוקאית – תבשיל של בצל מקורמל ופירות יבשים בסילאן תמרים ויין מוגש על אורז בסמטי
    •    סלט פנצנלה – עגבניות, צנוניות וגזר עם קרוטונים וזיתים שחורים
    •    סלט עלים חיים עם ג'וליאן גזר וחמוציות מיובשות ביין לבן ודבש
    •    סלט סלק ותפוחים במייפל ולימון
    •    כוסיות שוט במילוי טראפל שוקולד עם חלבה ואגוזי מלך

    משך הסדנה: שעתיים- שעתיים וחצי כולל ארוחה.
     
     


    לתיאום סדנה ולפרטים נוספים:





עמוד ראשי - דרך התבלינים
חדשות
לקטלוג התבלינים
מתכונים
מחסן רעיונות
קורס סודות מן השדות
פעילויות לילדים
סדנאות וימי עיון
לקבוצות וארגונים
חוויות מפעילויות
רפואת הצמחים - מאמרים
תבלינים במדיה
גלריית תמונות
כתבו עלינו
 
הרשמה למועדון לקוחות




  נקודות מכירה | גלריית תמונות | מאמרים | מרכז מבקרים | פעילויות החווה | מחסן רעיונות | מתכונים | קטלוג מוצרים | תרבות התבלינים | מי אנחנו
צור קשר | קישורים | הרשמה למועדון לקוחות | כתבו עלינו